Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Επτά άγνωστα κόλπα με το VLC


Το VLC είναι μακράν το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Αυτό το cross-platform εργαλείο είναι γεμάτο με απίστευτα χαρακτηριστικά, που μερικά εξ αυτών ίσως δεν τα έχετε καν αντιληφθεί ότι υπάρχουν.


Το VLC Media Player, γνωστό και ως VideoLan Client Media Player, έχει κάνει πολύ δρόμο από την ταπεινή του αρχή. Η εφαρμογή διαθέτει τώρα πράγματα όπως υποστήριξη Chromecast και προβολές βίντεο 360 μοιρών. Αυτό το ευέλικτο, μικρό, ανοικτού κώδικα, πρόγραμμα αναπαραγωγής μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων του δώσετε.

Το VLC Media Player έχει 3,5 ​​δισεκατομμύρια κατεβάσματα. Ίσως το μυστικό της μακροζωίας του είναι ο αρθρωτός σχεδιασμός του, που του επιτρέπει να προσαρμόζεται, προσθέτοντας νέες δυνατότητες για να είναι πάντα στο προσκήνιο. Υπάρχουν μερικά «μυστικά» χαρακτηριστικά, που πιθανά δεν τα έχετε αντιληφθεί και που θα εξερευνήσουμε σε αυτό το άρθρο.

https://iguru.gr/epta-agnosta-kolpa-vlc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog TEO O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.