Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Windows 10,11 κατεβάστε ISO με τις ενημερώσεις Δεκεμβρίου 2022

 

Χρειάζεστε κάποιο των Windows για εγκατάσταση που περιέχει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις; Η κυκλοφόρησε νέες εικόνες εγκατάστασης με τις ενημερώσεις Δεκεμβρίου 2022.

Μπορείτε να τις αποκτήσετε από το Συνδρομητικό Κέντρο του Visual Studio για , και Windows Server 2022.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν ενημερωμένα ISO για τα Windows 11 των εκδόσεων 21H2, , των Windows 10 των εκδόσεων 21H1, 21H2 και 22H2. Για τον Windows Server 2022, υπάρχει η έκδοση 21H2.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο Συνδρομητικό Κέντρο του Visual Studio μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες που σας ενδιαφέρουν από τα dumps του Adguard.

Το Adguard είναι μια web υπηρεσία τρίτων που σας επιτρέπει να κατεβάζετε εικόνες ISO των shoppingmode Microsoft Windows και shoppingmode Microsoft Office απευθείας από τους servers της Microsoft.

Η Microsoft δυσκολεύει αρκετά τον μέσο χρήστη να κατεβάσει εικόνες ISO των Windows ή του Office. Αλλά αν και μπορείτε να κατεβάσετε μερικά ISO από τη Microsoft απευθείας, το θέμα γίνεται αρκετά περίπλοκο εάν χρειάζεστε εικόνες ISO παλαιότερων προϊόντων της εταιρείας.

Άλλη μια επιλογή για να αποκτήσετε τις εικόνες είναι το πρόγραμμα Windows ISO Downloader του Jan Krohn. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κατεβάσετε εικόνες ISO περισσοτέρων εκδόσεων των Windows ή του Office απευθείας από τους διακομιστές της Microsoft.

Adguard

https://tb.rg-adguard.net/public.php

Ενημερωμένα ISO

https://uup.rg-adguard.net/

MSDN Hashes

https://msdn.rg-adguard.net/public.php?seach=+%28updated+Dec+2022%29+&str=100

https://iguru.gr/windows-1011-katevaste-iso-tis-enimeroseis-dekemvriou-2022/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog TEO O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.