Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

«Μπινελικομηχανή» - Δωρεάν πρόγραμμα που δημιουργεί βρισιές


Η Μπινελικομηχανή είναι ένα δωρεάν ελληνικό πρόγραμμα που απλά...δημιουργεί βρισιές! Αυτό γίνεται με τον συνδυασμό διαφόρων λέξεων μαζί. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά διασκεδαστικό! Για να μη μακρηγορήσουμε, καλύτερα να δοκιμάσεις μόνος σου το πρόγραμμα. Ο έλεγχος είναι αρκετά εύκολος και σύντομα θα μπορείς να τους βρίζεις όλους με την ψυχή σου. 😆


Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο το προϊστορικό έτος του 2001, από τον Έλληνα προγραμματιστή Σίμο Χατζηγιάννη, και η έκπληξή μου είναι ότι ακόμα δουλεύει και σε Windows 11 χωρίς καμία τροποποίηση από τότε! 
 
Έτσι λοιπόν, αν οι φίλοι σου σε κοροϊδεύουν και σε προσβάλλουν διαρκώς, αλλά δεν ξέρεις τί να τους πεις για να σταματήσουν, αν έχεις τσαντιστεί πολύ με κάποιον αλλά δε βρίσκεις τα σωστά λόγια για να τον βρίσεις, αν έχεις τάσεις μαζοχισμού και σου αρέσει να τα ακούς συνεχώς, ακόμα και από τον υπολογιστή σου, αν θέλεις να ανακαλύψεις τα όρια του μπινελικώματος και αν βαριέσαι τόσο πολύ και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να σκοτώσεις την ώρα σου, τότε η Μπινελικομηχανή είναι για εσένα! 

Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις τις δικές σου λέξεις και φράσεις στο πρόγραμμα. Οι λέξεις που χρησιμοποιεί βρίσκονται μέσα στο αρχείο MPINELIKI.DAT, το οποίο έχει μορφή απλού text αρχείου και μπορείς να το επεξεργαστείς με τον απλό κειμενογράφο  των Windows ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα. 

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 479 KB
Λειτουργικό σύστημα:
Κατασκευαστής: Σίμος Χατζηγιάννης
Πηγή: geocities.ws/simonportal/main.htm
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

 

https://www.dwrean.net/2023/09/mpinelikomixani.html?fbclid=IwAR06FsihVVnKtkK_ZrzkEGJunoDZhzcL
fC5RiNA0riUZKCdttIsqRAfe614

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog TEO O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.