Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Facebook: Έρχεται επιλογή «dislike» για τους χρήστες


“Ιστορική” αλλαγή στο Facebook – το πιο πετυχημένο πείραμα κοινωνικής δικτύωσης από γέννεσης του Ίντερνετ – ανακοίνωσε ο δημιουργός του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αναφέροντας πως – μετά από “λαϊκή” απαίτηση – θα λανσαριστεί…
επιλογή “dislike” για τον σχολιασμό των posts.


Η απόφαση είναι μια στροφή 180 μοιρών αφού ο “πατέρας” του Facebook το είχε αποκλείσει στο παρελθόν, ωστόσο σε νέες δηλώσεις του ανέφερε πως άλλαξε τελικά γνώμη και μάλιστα ομάδα στην εταιρεία εργάζεται για τη δημιουργία του. “Θεωρώ πως οι άνθρωποι το ζητούσαν εδώ και καιρό” ανέφερε, μιλώντας από τα κεντρικά του Facebook, εξηγώντας πως οι δισταγμοί του οφείλονταν στο ότι δεν ήθελε να μετατρέψει το Facebook σε ένα δεύτερο Reddit

“Δεν θέλουμε το Facebook να γίνει ένα forum που ο κόσμος θα ψηφίζει υπέρ ή κατά των άλλων χρηστών”, σημείωσε, προσθέτοντας πως δεν θα είναι όμορφο αν κάποιος μοιραζόταν μία όμορφη στιγμή και άλλος χρήστης είχε δυνατότητα να την “καταψηφίσει”.

“Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε συμπάθεια, γιατί δεν είναι όλες οι στιγμές όμορφες” ανέφερε.



Πηγή:
http://olalathos.blogspot.gr/2015/09/facebook-dislike.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog TEO O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.