Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Οι καλύτερες ιστοσελίδες με ελληνικούς υπότιτλους

 

Μπορεί στις μέρες μας οι αυτοματισμοί και οι έτοιμες λύσεις να υπερέχουν σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής και δη στη τεχνολογία, έτσι γίνεται και με τους υπότιτλους.

Πολλές ταινίες και σειρές που βλέπουμε μέσω διαδικτύου ή κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας, διαθέτουν ενσωματωμένους υπότιτλους ή υπάρχουν προγράμματα αναπαραγωγής multimedia αρχείων που έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν αυτόματα τους απαραίτητους υπότιτλους. Δεν παύει όμως να υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ρομαντικών ανθρώπων που αρέσκονται να τους ψάχνουν "δια χειρός".

Παρακάτω, μαζέψαμε την αφρόκρεμα των ιστοσελίδων που συγκεντρώνουν δωρεάν υπότιτλους τόσο για ταινίες όσο και για σειρές. Όλα τα προτεινόμενα sites περιέχουν Αγγλικούς και φυσικά Ελληνικούς υπότιτλους.

Ιστοσελίδες που περιέχουν δωρεάν ελληνικούς υπότιτλους (η λίστα θα ανανεώνεται)


Αν πάλι είσαι από αυτούς που δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν υπότιτλους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εξαιρετικό Subtitle Workshop.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

https://www.dwrean.net/2018/10/katevaste-dorean-ypotitlous.html?fbclid=IwAR0C00UE-TheDy6P9JOOoiA7f67GxRVj8-jrmzZIZDcIGudpmgFnF0rBlmI

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog TEO O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.