Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Πώς να μεταφέρετε την άδεια χρήσης των Windows 10 σε άλλο υπολογιστή


Μια έκδοση των Windows 10 κοστίζει αρκετά χρήματα για να την αφήσετε να χαθεί μαζί με τον παλιό υπολογιστή σας. Μπορείτε πολύ εύκολα να τη μεταφέρετε στον νέο υπολογιστή σας πριν πετάξετε ή πριν πουλήσετε τον παλιό σας μηχάνημα.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε την άδεια χρήσης των Windows 10 από έναν παλιό σε έναν νέο υπολογιστή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε ή να καταργήσετε την εγκατάσταση της άδειας των Windοws 10 στον παλιό υπολογιστή σας και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε τα Windοws 10 στον νέο υπολογιστή σας.

Μπορώ να μεταφέρω την άδεια των Windows 10 σε έναν νέο υπολογιστή;
Ο τύπος άδειας των Windοws 10 θα σας πει εάν μπορείτε να μεταφέρετε το κλειδί άδειας χρήσης των Windows 10 σε άλλον υπολογιστή. Δηλαδή, η Microsoft επιτρέπει τη μεταφορά μόνο της retail (λιανικής) άδειας των Windοws 10 από μια συσκευή σε μια άλλη συσκευή. Οι άδειες OEM και volume δεν μπορούν να μεταφερθούν.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

https://iguru.gr/transfer-windows-10-key/?fbclid=IwAR2QOdEeWcjTvRZxzUw-lhES_gsRxKTaMqqCJvTE1d09xn2AfnGHNNqPbEw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog TEO O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.