Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

«Μου έτυχε στραβή στη βάρδια μου»: Φρενοβλάβεια κυνισμού…


Ο Ηλίας Παπαναστασίου στο εξαίρετο κείμενό του, «Ο παχυδερμισμός της κυβερνώσας ελίτ», αναλύει το μέγεθος του παχυδερμισμού, της ηθικής εξαχρείωσης και της ανείπωτης παρακμής, «αριστερών» ανδρεικέλων της κυβέρνησης του 4ου Ράιχ…


Ο Ηλίας Παπαναστασίου συμπυκνώνει με ακρίβεια το φιλοσοφικό (ιδεολογικό) και πολιτικό υπόβαθρο αυτού του αυθάδους παχυδερμισμού και της παρακμιακής μοχθηρίας:

«Είναι το νέο Ευαγγέλιο του Φασισμού της Νέας Τάξης και της Άρχουσας Ελίτ, το Ευαγγέλιο του Φασισμού του 21ου Αιώνα. Πρέπει όλοι να είναι σε εγρήγορση γιατί ο Νέος Φασισμός δεν είναι Ante Portas αλλά – κυριολεκτικά..– μέσα στο σπίτι μας. Ο αγώνας πλέον δεν είναι μόνο εναντίον της Ελίτ η του Ιμπεριαλισμού. Είναι και Αντιφασιστικός!».
Ολόκληρο το κείμενο διαβάστε το εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2018/08/15.html

Η αποτρόπαια δήλωση της Ρένας Δούρου δεν επιβεβαιώνει επακριβώς και κραυγαλέα το κείμενο, «Ο παχυδερμισμός της κυβερνώσας ελίτ», αλλά και αποτυπώνει υστερικά το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΥΝΙΣΜΟ των κτηνάνθρωπων της κυβερνώσας «αριστεράς»…

Την ΟΡΓΗ γι’ αυτόν τον επαρμένο φασιστικό κυνισμό τον εκφράζει το παρακάτω κείμενο, «βγάλτε το σκασμό», του Kostas Vostantzoglou.
Βρίσκεται εδώ:
http://www.press-gr.com/2018/08/blog-post_775.html

Βγάλτε τον σκασμό επιτέλους και σκύψτε το κεφάλι...
Kostas Vostantzoglou



μου έτυχε η στραβή στη βάρδιά μου

Koντά 100 νεκροί, κάτι χιλιάδες που χάσανε τα πάντα, κάποιοι άλλοι που γλύτωσαν στο τσάκ από τον πνιγμό και την φωτιά, κοντά 70.000 στρέματα καμένα, 40 δυστυχείς ακόμα στα νοσοκομεία, εξαφανισμένες από προσώπου γης κοινότητες, ανυπολόγιστο το κοινωνικό και το οικονομικό κόστος για όλους μας στην χώρα κι αυτή η ανίκανη γομάρα έχει το απύθμενο θράσος να λέει πως έτυχε στραβή στην βάρδια της. ...Στραβή... Άκου στραβή... Μια απλή γκαντεμιά δηλαδή. (Ήταν ανάγκη να συμβεί σε μένα; Aς τύχαινε σε καποιανού άλλου την βάρδια. Αυτό δεν εννοείς στο βάθος;) Όσο για την βάρδια, μην ξεχνάς ηλίθια κτηνάρα, πως γι αυτό ακριβώς εκλέχτηκες. Για να φυλάς βάρδια. Για να φυλάτε βάρδια. Εσύ και οι άλλοι. Και δεν φυλάγατε...

"μου έτυχε η στραβή στη βάρδιά μου" ...Τέτοια υποτίμηση και απαξίωση δια των λέξεων του τι πραγματικά συνέβη, δεν έχει ξαναακουστεί από ανθρώπινο στόμα. Ούτε πορωμένος κατα συρροήν εγκληματίας δεν θα το ξεστόμιζε. Αυτό ξεπερνάει τα όρια του κυνισμού. Δείχνει παντελή έλλειψη και της στοιχειώδους συναίσθησης της κατάστασης, απανθρωπιά, χυδαιότητα και παλιανθρωπιά. Το έρκος οδόντων το έχουμε για να σταματάει όσα πάνε να βγούν άκριτα από το στόμα μας. Όχι για να το δείχνουμε χαμογελώντας στις προεκλογικές φωτογραφίες. Βγάλτε τον σκασμό επιτέλους και εσύ και οι άλλοι του φυράματος και σκύψτε το κεφάλι.

Χρωστάτε.

http://resaltomag.blogspot.com/2018/08/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog TEO O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.