Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Πώς βάζουμε πολλά Λειτουργικά Συστήματα σε ένα USB φλασάκι (video)

 

Σε παλιότερο άρθρο παρουσιάσαμε το εκπληκτικό Ventoy, ένα δωρεάν πρόγραμμα που κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη, χάρη στη δυνατότητα που σου δίνει να βάζεις πολλά λειτουργικά σε ένα στικάκι και να τα έχεις πάντα μαζί σου!

 


Ο αγαπημένος YouTuber Kordmeister, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τη διαδικασία εγκατάστασης του Ventoy σε ένα στικάκι, τη μεταφορά πολλαπλών Λειτουργικών συστημάτων μέσα σε αυτό, και φυσικά αν μας περισσέψει χώρος, μπορούμε να βάλουμε οτιδήποτε άλλο μέσα (φωτογραφίες, βίντεο κτλ), χωρίς να επηρεάζονται τα ISO των Λειτουργικών που έχουμε τοποθετήσει στο USB στικάκι μας. 

Με αυτό τον τρόπο, θα έχουμε μαζί μας πάντα ένα USB στικάκι, με όλα τα Λειτουργικά συστήματα που επιθυμούμε, και την ευχέρεια να τα εγκαθιστούμε σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Το βίντεο που ακολουθεί είναι τόσο αναλυτικό, που και ο πιο αρχάριος χρήστης θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το Ventoy χωρίς προβλήματα. Καλή θέαση:

 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

 

https://www.dwrean.net/2024/01/pos-vazo-polla-leitoyrgika-se-ena-usb-stikaki.html?fbclid=IwAR18bxiANQNcIMFHgm7K0DZbx-BmXdPoUqW-23ecZsiwZ1VsQ23Ilm3Gdo4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog TEO O ΜΑΣΤΟΡΑΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.